Μενσά-Μπονσού για ΑΕΚ

Μενσά-Μπονσού για ΑΕΚ

Φάνης Παναγιώτου
Μενσά-Μπονσού για ΑΕΚ

bet365

Στο πρόσωπο του Μενσά-Μπονσού φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ τον ψηλό που έψαχνε για ενίσχυση της ρακέτας της!

Το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ. Λίγους μήνες μετά φαίνεται πως θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ψηλός που θα είναι ενισχύσει τη ρακέτα της Ένωσης. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έψαχνε πάση θυσία για σέντερ, με την κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά τον τραυματισμό του Ζήση Σαρικόπουλου.

Η λύση φαίνεται πως θα δοθεί με την απόκτηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος αναμένεται σύντομα να κλείσει στην ΑΕΚ και... τρέχει για το ματς με το Ρέθυμνο (28/12)!

Ο Βρετανός NBAer

Εφόσον η ΑΕΚ ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή πρόκειται να ανέβει επίπεδο. Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού (PF/C, γενν. το 1983, ύψος 2.06μ.) αποφοίτησε το 2006 από το George Washington και έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς, τους Τορόντο Ράπτορς, τους Χιούστον Ρόκετς και τους Χόρνετς. Συνολικά έχει πάρει μέρος σε 61 αναμετρήσεις στον «μαγικό κόσμο» με μέσο όρο 3 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Ο Μενσά-Μπονσού έχει πλούσια εμπειρία και στην Ευρώπη, αφού έχει φορέσεις τις φανέλες των Μπενετόν Τρεβίζο, Γρανάδα, Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βιλερμπάν, Μπεσίκτας, Καχασόλ, ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, Γαλατάσαραϊ και Χάποελ Ιερουσαλήμ από την οποία αποχώρησε πρόσφατα... Το 2012 κατέκτησε το... τρεμπλ (σ.σ. Eurochallenge, Πρωτάθλημα & Κύπελλο Τουρκίας)!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα