Φώτσης: «Καλά, αλλά πρέπει καλύτερα»

Γιάννης Ράμμας
Φώτσης: «Καλά, αλλά πρέπει καλύτερα»
Ο απολογισμός της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας δε θα μπορούσε να μην είναι θετικός για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αντώνης Φώτσης ζήτησε περισσότερο εν όψει συνέχειας.

Ο 33χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για...

...την πορεία του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας: «Τα πήγαμε αρκετά καλά. Παλέψαμε κάθε ματς, τα δώσαμε όλα. Δεν ήταν πάντα θετικό το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε χαρούμενοι με την έως τώρα παρουσία μας και πλέον πρέπει να βελτιωθούμε. γιατί θα αντιμετωπίσουμε καλές και δυνατές ομάδες».

...το τι χρειάζεται εν όψει ΤΟΡ 16:«Με 1-2 πράγματα δε γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά».

...την ήττα απ' τη Μπαρτσελόνα (67-80) στο πέσιμο της αυλαίας του γ' ομίλου: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε καλά. Δώσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, δεν τα καταφέραμε».

..την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον «αιώνιο» προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος και την εκκένωση του ΟΑΚΑ για βόμβα: «Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Η δουλειά μου είναι να 'μαι αθλητής, να παίζω μέσα στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.