Παναθηναϊκός: Τεστ ενόψει συνέχειας

Φάνης Παναγιώτου
Παναθηναϊκός: Τεστ ενόψει συνέχειας
Εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (22:00/ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤ Sports) ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στη regular season της Ευρωλίγκας.

Το ματς δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, αφού οι «πράσινοι» είναι σίγουρα τρίτοι, ενώ οι «μπλαουγκράνα» θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά και για λόγους ψυχολογίας ενόψει τις δύσκολης συνέχειας σε Κύπελλο (βλ. ημιτελικός με ΠΑΟΚ), Πρωτάθλημα (βλ. ντέρμπι με Ολυμπιακό) και Ευρωλίγκα (βλ. TOP 16).

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν ξανά... Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει πρόβλημα στη γάμπα και είναι αμφίβολος, ενώ εκτός δράσης βρίσκεται και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αντίθετα, είναι πιθανό οι φίλοι του Παναθηναϊκού να δουν για πρώτη φορά στο παρκέ τον ΝτεΜάρκους Νέλσον! Από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Όλεσον & Αμπρίνες, ωστόσο, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι στην Αθήνα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

«Δεν έχει σημασία ότι παίζουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Με όποιον και να παίζουμε, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, είτε είναι με την Μπαρτσελόνα, είτε με ομάδα Β' Κατηγορίας», σχολίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Πάμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη για να διασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στην έδρα του κι έχει νικήσει όλους τους αντιπάλους του με μεγάλες διαφορές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», υπογράμμισε ο Τσάβι Πασκουάλ.