Χριστούγεννα με τον Θρυλέοντα (pics)

Χριστούγεννα με τον Θρυλέοντα (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Χριστούγεννα με τον Θρυλέοντα (pics)
Το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει τα Χριστούγεννα με πολλά δώρα, εκπτώσεις και τα τρόπαια της Ευρωλίγκας.

Μέρες γιορτών και ο Ολυμπιακός κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ώστε να επισκεφτούν το επίσημο κατάστημα της ομάδας και να εκμεταλλευτούν τα δώρα και τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ποιός είναι ο καλύτερος, «ερυθρόλευκος», συνδυασμός για τις γιορτές των Χριστουγέννων; Το μοναδικό και άκρως εορταστικό κλίμα που έχει ετοιμάσει, για εσάς και μόνο, το Official Olympiacos BC Store!

Πλούσιες εκπλήξεις και προτάσεις, απίθανες προσφορές σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα, το οποίο θα φωτίσει ακόμα περισσότερο ο Θρυλέων με το χαμόγελο και τα πειράγματά του αλλά και η αξεπέραστη λάμψη των τριών ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου μας: του Ευρωπαϊκού της Ρώμης και των back2back τίτλων της Κωνσταντινούπολης και του Λονδίνου.

Όλα αυτά υπό τους ήχους των ημερών, σε ένα μοναδικό και εορταστικό σκηνικό. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Θρυλέων αλλά και με τα τρία Ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας που θα βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στο κατάστημα, ενώ φυσικά μέσα από τις απίθανες προσφορές της επίσημης μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα μπορούν να πάρουν ιδέες και να προμηθευτούν τα δώρα τους, για τους ίδιους αλλά και τους αγαπημένους τους φίλους.

Σε ισχύ βρίσκεται επίσης, η απίστευτη προσφορά για το «Red Star Corner» όπου στα δύο προϊόντα πληρώνετε το… ΕΝΑ, ενώ για την κάθε αγορά σας θα παίρνετε δώρο έναν χριστουγεννιάτικο σκούφο ή μία κάλτσα δώρων.

Ο Θρυλέων λοιπόν θα σας περιμένει για όλη μέρα και στα πλαίσια λειτουργίας του καταστήματος κατά το εορταστικό ωράριο στις 21, 22, 23, 24, 27, 30 και 31 Δεκεμβρίου ενώ θυμίζουμε πως από την Πέμπτη (18/12) θα μπορείτε να προμηθεύεστε από την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τα εισιτήριά σας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (27/12).

Σας περιμένουμε στο Official Olympiacos BC Store ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε όμορφες και πλούσιες εορταστικές στιγμές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα