Ιβάνοβιτς: «Όχι μόνο για το γόητρο»

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Όχι μόνο για το γόητρο»
Παρότι χωρίς ενδιαφέρον ως προς την κατάταξη του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε γιατί η αναμέτρηση απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ παραμένει σημαντική.

«Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης έχει περισσότερη σημασία για το γόητρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στο ΤΟΡ 16 κι επίσης γνωρίζουμε πως δε μπορούμε ν' αλλάξουμε τη θέση μας στην κατάταξη (σ.σ. 3η θέση). Αλλά πρέπει να πω πως πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση, αν αναλογιστούμε πως ακολουθούν κι άλλες τέτοιες στο πρόγραμμά μας: Απέναντι στον ΠΑΟΚ (22/12, 19:30/novasports 2) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στον Ολυμπιακό (27/12, 19:00/ΟΤΕ Sport 3) για την Α1 κι επίσης η έναρξη του ΤΟΡ 16 αμέσως μετά. Επομένως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ν' αγωνιστούμε δυνατά» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.