Βεζένκοβ: «Μεγάλη τιμή για μένα»

Βεζένκοβ: «Μεγάλη τιμή για μένα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Βεζένκοβ: «Μεγάλη τιμή για μένα»

bet365

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για καλύτερος νέος παίκτης της FIBA και μίλησε για την τιμή που αισθάνεται.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του αναφέρθηκε στο γεγονός πως διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη από τη FIBA.

Ο φόργουορντ του Άρη τόνισε αρχικά, «Χάρηκα πολύ όταν το πληροφορήθηκα. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος για μία τόσο μεγάλη διάκριση. Και η τιμή γίνεται μεγαλύτερη όταν βλέπεις τα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων: Πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες που αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ. Κάποιοι είναι και το παρόν, αγωνιζόμενοι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ», είπε αρχικά στο arisbc.gr.

Τι σημαίνει για τον Βεζένκοφ αυτή η υποψηφιότητα; «Μου δίνει έξτρα κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η σκληρή δουλειά είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να φτάσεις ψηλά και εγώ είμαι ακόμα στην αρχή. Κάθε παίκτης πρέπει να θέλει να βελτιώσει τις αδυναμίες του, αλλά και να δουλέψει ακόμα περισσότερο στα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού του. Δεν παρασύρομαι και παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Αρη, ο οποίος μου έδωσε τις ευκαιρίες και το χρόνο συμμετοχής για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βελτιώνομαι. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Βουλγαρίας».

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο διεθνής φόργουορντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο πρόσφατα δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του πρώτος υποψήφιος για να πάει από την Ελλάδα στο ΝΒΑ είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ... «Χαίρομαι για την εξέλιξη του Γιάννη και για το ότι είναι στη συγκεκριμένη λίστα. Είναι παίκτης με πολύ πλούσια προσόντα και ταλέντο και βελτιώνεται συνεχώς, αφού δουλεύει σκληρά. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και εύχομαι να έχει καριέρα αντάξια του ταλέντου του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα