Πρωταθλητές στην κυβίστηση!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Πρωταθλητές στην κυβίστηση!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τους πρωταθλητές στην κυβίστηση και τον παράγοντα του Εδεσσαικού.

Ήθος, κυμπαριλίκι(επειδή είναι κοντά το...κουμπαριλίκι), αβάντες, μαγκιά. Για όσο διάστημα η υπόθεση βρίσκονταν πριν την εκδίκαση και μετά την Πρωτόδικη απόφαση, αυτά ήταν όλα όσα πρέσβευαν οι συμπολίτες. 'Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο”. “Ο ΠΑΟΚ σέβεται τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστών και τον ΕΣΑΚΕ”. “Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά να προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του ΑΡΗ και τον μηδενισμό του”. “Πρέπει να σεβόμαστε τις κρίσεις των διαιτητών γιατί αυτό αναφέρει ο κανονισμός”.

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε εν μέρει τον ΑΡΗ: “Προσφεύγουμε στο ΑΣΕΑΔ για να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά”.”Ο ΠΑΟΚ σέβεται τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστών (σ.σ. αλλά μόνο την πρωτόδικη απόφαση του ΕΣΑΚΕ που μας ευνοούσε”. “Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά πέρσι που είχαμε τιμωρηθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό την δική τους κρίση είχαμε αμφισβητήσει για να μειωθεί η ποινή μας”.

Από τα αμίμητα. Ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες για την ανάρτηση μίας απόφασης στον ΕΣΑΚΕ που κατέβηκε, ενω ανέφερε ότι ο ΑΡΗΣ μηδενίζεται, ΕΝΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. Μα είναι προφανέστατο ότι κατέβηκε γιατί ο συντάκτης ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!

Το θέμα όμως είναι να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Είναι ο ΑΡΗΣ η ομάδα που...πάει να δικαιωθεί. Περίμενα από τον Πρέλεβιτς στην ερώτηση του συναδέλφου αν δίκαια διακόπηκε το ματς, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Όχι να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και να πει ότι εμπιστεύεται την κρίση των διαιτητών. Αν το “έγκλημα” αυτό το έκαναν εις βάρος της δικής του ομάδας προφανώς και θα είχε άποψη διαφορετική από την κρίση των διαιτητών.

Δυο ακόμα παρατηρήσεις, επειδή πολλοί “φοβούνται” για...δεδικασμένο αν γίνουν επεισόδια. Το δεδικασμένο ΑΦΟΡΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΉ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Και μην αναφερθεί πάλι κάποιος στο ξεκίνημα με την κορδέλα. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ. Όταν είδε αόρατα αντικείμενα το έκανε και μάλιστα κατά παράβαση του κανονισμού καθώς για διακοπή λόγω εκκένωσης έπρεπε να κάνει 5 παρατηρήσεις και αυτός έκανε 2.

Αν κάποιος πετάει αντικείμενα και κάνει επεισόδια ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.
Και το πλέον... αποκαλυπτικό και δείγμα του τρόπου λειτουργίας. Ο ΠΑΟΚ που δεν θα έκανε παρέμβαση, όπως προφανώς κατά λάθος είπαν οι διοικούντες του, τελικά είχε στείλει υπόμνημα. Μάλλον όμως έκαναν κάτι λάθος (και φάνηκε ότι το ήξεραν) και το υπόμνημα που έστειλαν (αλλά κατά τα άλλα παρέμβαση δεν θα έκαναν) δεν έφτασε στον ΕΣΑΚΕ.

Μια ζωή όμως πρωταθλητές στην κυβίστηση είναι. Τόσα και τόσα παραδείγματα σε όλα τα αθλήματα. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούσαν και λειτουργούν ανέκαθεν. Μαγκιά και ανωτερότητα όταν το αποτέλεσμα είναι υπέρ μας. Κλαίουσες αδικημένες όταν μία στο τόσο δεν μας κάνουν τα κέφια. Όταν μπερδεύεις το... κυμπαριλίκι με το...κουμπαριλίκι αυτά συμβαίνουν!

ΥΓ1 Εκπληκτικό πάντως να λέμε ότι η πρωτόδικη απόφαση του ΕΣΑΚΕ είναι και ο τελικός βαθμός και πώς το ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ δεν μπορεί (στην έφεση) να βγάλει άλλη απόφαση. Τώρα ο ΠΑΟΚ που προσφεύγει; Πέρσι με ΟΣΦΠ που προσέφυγε;

ΥΓ2 Την άλλη Παρασκευή είναι η προθεσμία για όσους ξέρουν και από όσους γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Απλά και ξεκάθαρα πράγματάκια. Εύκολα, όμορφα και ωραία.
Ως τότε όλοι έχουν την ευκαιρία τους. Ή να γίνουν μάγκες, ή... Και αυτό δεν το λέω εγώ. Άλλοι τα είπαν και στους μεν και στους δε... Γιατί όταν είσαι στην απέξω ωραία τα λες. Για μπες μέσα να δεις τι γίνεται. Και αν μπεις να φανείς και συνεπής. Και το τελευταίο σχόλιο προς αποφυγή παρεξηγήσεων αφορά όσους είναι απέξω την δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι βεβαια ότι δεν αφορά και τους μέσα...διαχρονικά.

ΥΓ3 Τεράστια προσοχή στις Σέρρες. Αγωνιστικά (καθαρά) θυμηθείτε το το πιο δύσκολο ματς είναι την άλλη εβδομάδα στο Σουφλί! Το ματς όμως στις Σέρρες έχει πολύ ζουμί και πολλούς κινδύνους. Κύριε Αμυγδαλή φαντάζομαι φροντίσατε ως ΚΕΔ για το 50-50 έτσι; Προσοχή και για τον κόσμο. Παραμονεύουν πολλοί...

ΥΓ4 Περιμένω από τον ΑΣ να αναλάβει δράση σε πολλά επίπεδα. Αυτός είναι που έχει και την υποχρέωση και την ευθύνη του ελέγχου. Ας περάσει το παιχνίδι και θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε...

ΥΓ5 Αφιερωμένος στους συμπολίτες ο γνωστός παράγοντας του Εδεσσαικού, ή μήπως δεν έχετε παρόμοια συμπεριφορά;https://www.youtube.com/watch?v=vHb0wFUNfH0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!