Κάουνσιλ, το κοπέλι! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Κάουνσιλ, το κοπέλι! (pics)

bet365

Το Ρέθυμνο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της ΑΕΝΚ, με τον Βίνσεντ Κάουνσιλ να είναι για ακόμα μία φορά ο κορυφαίος για την ομάδα της Κρήτης!

Τα τελευταία χρόνια το Ρέθυμνο έχει μία σταθερά καλή πορεία, ωστόσο η περσινή σεζόν ήταν… πισωγύρισμα. Η ομάδα της Κρήτης έμεινε εκτός από τα playoffs και φέτος στόχος ήταν η επιστροφή στις… καλές θέσεις του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα του Ρεθύμνου στη Basket League είναι κάτι παραπάνω από καλό! Αποκορύφωμα -μέχρι τώρα- το σημαντικό και πολύ δύσκολο «διπλό» που έβγαλε το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου στη Νέα Κηφισιά, με την ομάδα της Κρήτης να βρίσκεται πλέον μόνη στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 6-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Ρέθυμνο ήταν ο Βίνσεντ Κάουνσιλ! Ο Αμερικανός γκαρντ (γενν. το 1990, ύψος 1.88μ.) τελείωσε το ματς 22 πόντους (5/9 δίποντα, 1/3τρίποντα, 9/12 βολές), 4 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 10 ασίστ, 11 κερδισμένα φάουλ, 4 κλεψίματα και μόλις 3 λάθη! Η εμφάνιση του Κάουνσιλ δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Αμερικανός κάνει πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Ο απόφοιτος του Providence, που δοκίμασε πέρυσι το καλοκαίρι την… τύχη του στο Summer League του ΝΒΑ, αποκτήθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και για την ώρα δικαιώνει και με το παραπάνω τις προσδοκίες. Ο Κάουνσιλ είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας από την Κρήτη, πίσω από τον Μουχάμεντ Φαγέ, ενώ παράλληλα είναι πρώτος στις ασίστ, στα κερδισμένα φάουλ και στα κλεψίματα!

Οι αριθμοί του Κάουνσιλ:

Πηγή αριθμών: esake.gr

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα