Πήρε θέση η ΟΔΚΕ για το Άρης - ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πήρε θέση η ΟΔΚΕ για το Άρης - ΠΑΟΚ

bet365

Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε πως η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ θα επαναληφθεί κι η ομοσπονδία διαιτητών Ελλάδος θέλησε να εκφράσει τη δική της γνώμη.

Η ΟΔΚΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη γνώμη της για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να κάνει δεκτή την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Άρης: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ σέβεται κάθε απόφαση δικαστηρίου και εν προκειμένω του ΑΣΕΑΔ, αλλά ας μας επιτραπεί σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ να πούμε ότι το κλίμα και οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες διεξάγεται ένας αγώνας, δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από ένα δικαστήριο αλλά ούτε μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως σε μία του αίθουσα.

Οι διαιτητές ενός αγώνα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και γνωρίζουν καλύτερα από όλους , για το πότε πρέπει να διακοπεί ένας αγώνας καλαθοσφαίρισης διότι έχουν επιμορφωθεί κατάλληλα για αυτό στα ετήσια σεμινάριά μας. Γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει κάτω από δύσκολες συνθήκες να λειτουργούν με τα κατάλληλα αντανακλαστικά για να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα και των φιλάθλων και των αθλητών αλλά και των ιδίων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα