Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε τη σημασία της νίκης του Ρεθύμνου επί του Απόλλωνα Πάτρας (29/11).

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Απόλλων Πατρών με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και ανέφερε...

Για την σημασία του αγώνα: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσουμε να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Ελευσίνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πειθαρχημένη. Παίζει ωραίο μπάσκετ, με πολλά τρικ στην άμυνα. Έχει πολλά θετικά στοιχεία».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι, θα έλεγα ότι το περιφερειακό σουτ αποτελεί σημείο κλειδί για τον αντίπαλο».

Για το που θα βασιστεί το Ρέθυμνο: «Όπως πάντα, ο ρυθμός είναι αυτός που καθορίζει ένα αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να πάμε στην επίθεση σε γρήγορο τέμπο, που μας αρέσει, αλλά να είμαστε και πιεστικοί στην άμυνα, όπως πρέπει, προκαλώντας κάποια δυσλειτουργία στην ομάδα του Απόλλωνα νομίζω ότι θα είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Χαρά στον κόσμο του θέλει να δώσει το Ρέθυμνο σύμφωνα με τον Τσέισον Άλεν, τον 25χρόνο Αμερικανό γκαρντ της κρητικής ομάδας, ο οποίος δήλωσε...

Για την σημασία του ματς: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας μέσα στο «σπίτι» μας και πρέπει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, χαρίζοντας τους μία ακόμα νίκη».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Το «κλειδί» για το ματς θα είναι ο ρυθμός. Όποιος καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του θα είναι και αυτός που θα πανηγυρίσει τη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα: «Ο αντίπαλος είναι πολύ σκληρός. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και αναμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

Για το που θα βασιστεί το Ρέθυμνο: «Το Ρέθυμνο βασίζεται πάντα σε όλους τους παίκτες του. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στην «μέρα» του αλλά ότι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με στόχο το καλύτερο για την ομάδα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα