Ο... περιζήτητος Παπαμακάριος

Gazzetta team
Ο... περιζήτητος Παπαμακάριος

bet365

Στη Basket League θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο Μανώλης Παπαμακάριος, που δεν θα αργήσει να βρει τη νέα του επαγγελματική στέγη.

Ο πολύπειρος γκαρντ ξεκίνησε τη χρονιά στην ACB, ωστόσο αποχώρησε από τη Φουενλαμπράδα, καθώς δεν κατάφερε να βρει το ρόλο του στην ισπανική ομάδα. Όλα δείχνουν πως ο Μανώλης Παπαμακάριος δεν θα αργήσει να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του και αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη ικανό να προσφέρει στις περισσότερες ομάδες της Basket League.

Ο Παπαμακάριος θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να εξετάζουν την περίπτωση του, ενώ και άλλες ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα... Για τον «Δικέφαλο» σημαντικό ρόλο παίζει το κενό που δημιούργησε στην περιφέρεια ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη, ενώ και η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ, η οποία έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά το πρόβλημα του Νώντα Παπαντωνίου.

Στο παρελθόν ο 34χρονος γκαρντ (ύψος 1.92μ.) έχει αγωνιστεί στο Περιστέρι, τον Μακεδονικό, τον Ολυμπιακό, τον Πανελλήνιο, τη Λαγκούν Άρο και τον Πανελευσινιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα