Παπαντωνίου: «Στόχος να συμμετάσχουμε στα playoffs»

Παπαντωνίου: «Στόχος να συμμετάσχουμε στα playoffs»

Gazzetta team
Παπαντωνίου: «Στόχος να συμμετάσχουμε στα playoffs»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίνου σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΝΚ και παράλληλα τόνισε πως στόχος της Ένωσης δεν είναι η παραμονή, αλλά τα playoffs. Ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στη SportDay για:

-το κλειδί της νίκης στην Κηφισιά: «Καθοριστικό ήταν το γεγονός ότι παίξαμε ως ομάδα. Παίξαμε σκληρή άμυνα και καταφέραμε να περιορίσουμε τρεις σημαντικούς παίκτες της Κηφισιάς, όπως είναι ο Ντούβνιακ, ο Λιακόπουλος και ο Τσαλδάρης. Η Κηφισιά είναι σταθερή ομάδα και δύσκολα μπορεί να περάσει κάποιος από την έδρα της».

-το τι άλλαξε με την έλευση του Σάκοτα: «Πάντα η αλλαγή προπονητή βοηθάει την ψυχολογία μιας ομάδας. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία κι αυτό ήταν ένα μειονέκτημα για τον προηγούμενο προπονητή. Ο κ. Σάκοτα μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία και τη φιλοσοφία του. Παράλληλα, μας βοηθάει και το γεγονός ότι έχουν έρθει πιο ποιοτικοί ξένοι στην ομάδα και μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Τώρα θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα, διότι εάν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κολοσσό την επόμενη αγωνιστική, η νίκη επί της Κηφισιάς θα είναι... δώρο άδωρον για εμάς».

-τη νίκη σε μια έδρα όπου έχασε ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όταν έχασε στην Κηφισιά, καθώς προερχόταν από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Εμείς αυτή την περίοδο είμαστε ανεβασμένοι, κάτι που μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

-το στόχο της ΑΕΚ: «Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ ποτέ δεν πρέπει να έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Αρχικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε την έδρα μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε στα εκτός, έτσι ώστε να συμμετάσχουμε στα play offs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα