Μαρκόπουλος: «Πολύ καλύτερος από μας ο Ολυμπιακός»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλύτερος από μας ο Ολυμπιακός»
Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε το δίκαιον της νίκης του Ολυμπιακού αφού «ήταν πολύ καλύτερος από μας».

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έδειξε πολύ άσχημη εικόνα στο παρκέ κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ηταν δίκαιη νίκη και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Σε κοινή ερώτηση προς τον ίδιο και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το αν είχαν σκεφτεί πως θα μπορούσαν να κάθονταν σε άλλες πλευρές των πάγκων (σ.σ Μαρκόπουλος στον Ολυμπιακό και Σφαιρόπουλος στον ΠΑΟΚ), ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως «αυτά είναι για εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους), όχι για εμάς».

Ο Μαρκ Κάρτερ από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να σε αναγκάζει να κάνεις λάθη και να σημειώνει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό έκανε και σήμερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα