Άντονι Ντέιβις: Παίκτης TOP επιπέδου! (vids)

Άντονι Ντέιβις: Παίκτης TOP επιπέδου! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Άντονι Ντέιβις: Παίκτης TOP επιπέδου! (vids)

bet365

Ρεκόρ καριέρας έκανε κόντρα στους Γιούτα Τζαζ ο Άντονι Ντέιβις και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος, δείχνοντας πως πλέον είναι παίκτης TOP επιπέδου!

Το 2012 οι Χόρνετς είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν το No.1 pick της διαδικασίας του NBA draft και ο παίκτης που διάλεξαν ήταν ο Άντονι Ντέιβις. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού είχαν καταλάβει πως πρόκειται για τον επόμενο... μεγάλο ψηλό, γι' αυτό και έγινε draft μετά από μόλις ένα χρόνο στο κολέγιο, όπου βέβαια αναδείχθηκε Πρωταθλητής με το Kentucky.

Το όνομα του Άντονι Ντέιβις ακούστηκε ακόμα περισσότερο όταν βρέθηκε στη δωδεκάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 χωρίς να έχει ακόμα επίσημη συμμετοχή στο ΝΒΑ!

Φέτος είναι η τρίτη επαγγελματική χρονιά του PF των Πέλικανς (γενν.το 1993, ύψος 2.11μ.) και πλέον δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει στα playoffs, κάτι τέτοιο όμως δεν θα αργήσει, με τον Άντονι Ντέιβις να πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν και να οδηγεί τους Πέλικανς.

Ο Άντονι Ντέιβις μας προϊδέασε στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος, όταν κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ μέτρησε 26 πόντους, 17 ριμπάουντ και 9 τάπες! Τελευταίο «θύμα» του οι Γιούτα Τζαζ κόντρα στους οποίους έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 43 πόντους που σημείωσε! Συνολικά ο PF των Πέλικανς κάνει την καλύτερη του σεζόν, όπως φαίνεται στο infographic που ακολουθεί:

Οι αριθμοί του Άντονι Ντέιβις

 

NBA Τελευταία Νέα