Η απάντηση του Αταμάν (pics)

Η απάντηση του Αταμάν (pics)

Gazzetta team
Η απάντηση του Αταμάν (pics)
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις που έκαναν αίσθηση ο προπονητής της Γαλατάσαραι, Εργκίν Αταμάν, έδωσε την απάντηση του σήμερα.

«Ήρθαν 300-400 τρομοκράτες χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες στην αστυνομία μας και στους φιλάθλους μας, η Ευρωλίγκα πρέπει να τους τιμωρήσει».

Αυτά δήλωσε χθες ο προπονητής της Γαλατά για το τραγικό περιστατικό που συνέβη, με την δολοφονία του Σέρβου οπάδου του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Ίβκοβιτς από Τούρκους οπάδους.

Ο Αταμάν με ανάρτηση του σήμερα στο twitter θέλησε να αλλάξει τις εντυπώσεις :«Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους του, είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος για την απώλεια σας. Αυτή η τραγωδία δεν χωράει στον αθλητισμό».

Για την επίμαχη χθεσινοβραδινή του δήλωση θέλησε να αναφέρει :«Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου μετά τον αγώνα δεν ήξερα για την απώλεια του προσώπου. Όλα όσα είπα τα είπα πριν το μάθω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.