Welcome home! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Welcome home! (vids)

bet365

Το κοινό των Ράπτορς επιτέλους υποδέχθηκε ως αρμόζει τον Βινς Κάρτερ και το gazzetta.gr θυμάται μέσω videos μερικές συναισθηματικές επιστροφές NBAers ως αντίπαλοι.

Εννέα χρόνια. Τόσα χρειάστηκε να περιμένει ο Βινς Κάρτερ, ώστε να γνωρίσει την αποθέωση σ' επιστροφή του στο Τορόντο. Και τόσα μέχρι να δακρύσει γι' αυτό. Το κοινό των Ράπτορς αποδείχθηκε σκληρό απέναντί του κι άργησε να του συγχωρέσει την ανταλλαγή του στους Νετς το 2004. Αλλά απέναντι στην πέμπτη ομάδα του έκτοτε, στους Μάβερικς, στις 19/11 ο σχεδόν 38χρονος All Star αισθάνθηκε πάλι... Air Canada!

Με αφορμή τα δάκρυά του στο χειροκρότημα του κόσμου στη διάρκεια της προβολής του video των Ράπτορς με διάφορες στιγμές του απ' την 6ετή θητεία του σ' αυτούς, το gazzetta.gr θυμάται επιστροφές NBAers απέναντι στις πρώην ομάδες τους.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ των Νετς βίωσε δις το συγκεκριμένο συναίσθημα, στη Μινεάπολις (Τίμπεργουλβς 1995-07) το 2008 και στη Βοστόνη (Σέλτικς 2007-13) το 2014. Ο Πολ Πιρς των Γουίζαρντς ήταν μαζί του τη δεύτερη φορά, όπως προς έκπληξη όλων επέλεξαν οι Σέλτικς για τον επί 15 χρόνια παίκτη-σύμβολό τους, ενώ είχε προηγηθεί η επιστροφή του Άλεν Άιβερσον στη Φιλαντέλφια (Σίξερς 1996-06) το 2007 με τη φανέλα των Νάγκετς, πριν ξαναφορέσει τη φανέλα των Σίξερς το 2009.

Στην κορυφή της λίστας υπάρχει ο ένας και μοναδικός Μάικλ Τζόρνταν στην επιστροφή του στο Σικάγο (Μπουλς 1984-93 & 1995-98) το 2002. Και πώς αλλιώς για τον «Air», ο οποίος ανάγκασε το κοινό των Σίξερς στο απόλυτο standing oviation στην τελευταία παρουσια του στο παρκέ με τη φανέλα των Γουίζαρντς τότε.

 

NBA Τελευταία Νέα