Πρίφτης: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρίφτης: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (22/11, 17:00) χωρίς την παρουσία του κόσμου του κι ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως είναι ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να νικήσουν.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση στο esake.gr: «Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή πριν από μία εβδομάδα κι αυτό δημιουργεί κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο που θα εμφανιστεί στο παρκέ. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σκληρή άμυνα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη».

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς με τη σειρά του: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό κι ακόμα περισσότερο αυτά που δίνουμε στην έδρα μας. Οπότε, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Θα τα δώσουμε όλα για τους δύο βαθμούς, προσπαθώντας και πάλι να ξεπεράσουμε την απουσία του κόσμου μας. Θα είμαστε έτοιμοι. Κοιτάζουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα κι όχι τον αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Το δυνατό σημείο του Κολοσσού είναι το τρανζίσιον γκέιμ κι αυτό πρέπει να σταματήσουμε. Να τους κόψουμε το ρυθμό κι αυτό θα γίνει μέσα από την καλή άμυνα.

Θέλουμε να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας στο παρκέ. Με άμυνα, πίεση και συγκέντρωση, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα