Για το 6/6 ο Ολυμπιακός

Φάνης Παναγιώτου
Για το 6/6 ο Ολυμπιακός
Με αποκλειστικό στόχο να παραμείνει αήττητος στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια (19:45/Novasports 2) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της regular season.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και σήμερα (19:45/Novasports 2) κόντρα στη Βαλένθια στοχεύει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν αναμένεται, καθώς η ισπανική ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ΣΕΦ.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει να μην υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι. Πρόβλημα υπάρχει και στη Βαλένθια με τον Βαν Ρόσομ, ωστόσο ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

«Βρισκόμαστε στις παραμονές ενός δύσκολου και σημαντικού αγώνα για εμάς. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που πιστεύω την αδικεί το έως τώρα ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα, είναι μια ομάδα με αρχές στο παρκέ, που ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε με τον κόουτς Μίλαν το πρώτο παιχνίδι εκεί. Όπως είπαμε και στους παίκτες από χθες που ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι μετά το ρεπό που είχαμε εκεί πέρα, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορεί να κάνει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο τη ζημιά», υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και πάντα όταν συμβαίνει αυτό η αντίδραση είναι... επιθετική, είναι θετική. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο νέο coach. Η αλλαγή προπονητή τους άλλαξε προς το καλύτερο. Πιέζουν σε όλο το γήπεδο και παίζουν με αυτοπεποίθηση. Στην επίθεση προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα, αλλά συνεχίζουν να έχουν ως στόχο το pick 'n' roll με τον Σπανούλη», ήταν τα λόγια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ,