Στρόμπερι: «Βάλαμε τα μεγάλα σουτ»

Στρόμπερι: «Βάλαμε τα μεγάλα σουτ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Στρόμπερι: «Βάλαμε τα μεγάλα σουτ»
Ο Ντάριλ Στρόμπερι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως η ομάδα έφτασε στη νίκη επειδή μπήκαν τα κρίσιμα σουτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Καρσίγιακα αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Βάλαμε μεγάλα σουτ, ο ΠΑΟΚ τα έχασε κι εκεί κρίθηκε το ματς. Η ζώνη μας βοήθησε και αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει πολλά τρίποντα»

Για την αποβολή του Σαρίτσα: «'Έτσι φέρεται σε όλα τα ματς. Δεν μας ένοιαζε αυτό το θέμα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο τέλος ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα ήταν το καλύτερο μου ματς. Έβαλα τα σουτ σήμερα κι ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου».

Ο Ουσουνέρ , βοηθός του Ουφούκ Σαρίτσα στον πάγκο των Τούρκων, ανέφερε με τη σειρά του: «Ήταν σημαντική νίκη για εμάς, γιατί χάσαμε κάποια ματς στο τέλος. Θεωρούσαμε κομβικό αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια και για να μην χάσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την δεύτερη θέση. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, έχει έναν αξιοσέβαστο προπονητή. Χάσαμε στην Τουρκία και θέλαμε την εκδίκηση σήμερα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και όλα ήταν εξαιρετικά μέχρι το πανό που εμφανίστηκε. Από ότι κατάλαβα αυτή η ενέργεια δεν ήταν αποδεκτή από τον επίσημο ΠΑΟΚ αλλά και το σύνολο του κόσμου της ομάδας. Για την διαιτησία αδυνατούμε να καταλάβουμε την αποβολή του προπονητή μας ενώ υπήρχαν σφυρίγματα που δεν ήταν υψηλού επιπέδου. Μετά την αποβολή του προπονητή, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ηρεμία. Δεν κάναμε κάτι εξτρά. Είμαστε μια ομάδα με χημεία και απλά θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Πιθανόν να είχαν δίκιο οι διαιτητές αλλά έπρεπε να σκεφτούν τι έγινε μέχρι να αποβληθεί. Με τα σφυρίγματα τους, του προκάλεσαν εκνευρισμό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ισοβαθμία: «Παίζουμε στην τελευταία αγωνιστική με την Κουμπάν. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι ρευστά τα πράγματα. Εμείς παλεύουμε για την πρώτη θέση και το χειρότερο για την δεύτερη».