Παίρνει ΜακΚάλεμπ η Μπάγερν Μονάχου

Φάνης Παναγιώτου
Παίρνει ΜακΚάλεμπ η Μπάγερν Μονάχου

bet365

Με την απόκτηση του Μπο ΜακΚάλεμπ είναι αρκετά πιθανό να ενισχυθεί η Μπάγερν Μονάχου, όπως υπογράμμισε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Αμερικανός PG (γενν. το 1985, ύψος 1.83μ.) δεν είχε ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και βρήκε τη νέα του μπασκετική… στέγη στο Μόναχο. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, που τόνισε όμως πως ακόμα δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του τον Μπο ΜακΚάλεμπ για το ματς τη Μπαρτσελόνα, που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα.

«Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Είμαστε σε επαφές μαζί του και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και δεν έχουμε ακόμη υπογράψει. Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και θέλει και ο ίδιος να παίξει στην Μπάγερν. Δεν γνωρίζω αν θα είναι διαθέσιμος με την Μπαρτσελόνα, αλλά αν όλα πάνε καλά θα τον έχουμε μαζί μας το αργότερο στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Πήραμε την απόφαση να τον αποκτήσουμε λόγω του τραυματισμού του Γκαβέλ και επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί μόνος του ο Σάφαρτσικ στη θέση αυτή», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

 

Τελευταία Νέα