Στη Βαρκελώνη για την υπέρβαση

Φάνης Παναγιώτου
Στη Βαρκελώνη για την υπέρβαση
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα (14/11, 22:00/novasports 2) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της regular season της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχουν μπει πολύ δυνατά στην Ευρωλίγκα (3-1) και σήμερα (14/11, 22:00/novasports 2) καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στην έδρα της ισχυρής Μπαρτσελόνα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνεχίζει να μην υπολογίζει στον ΝτεΜάρκους Νέλσον, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Τζούλιαν Ράιτ. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Γιάνκοβιτς & Μαυροκεφαλίδης, που προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς την Πέμπτη (13/11).

Από την άλλη, στη Μπαρτσελόνα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών, με τους «Μπλαουγκράνα» να στοχεύουν στο 5-0.

«Αναμένουμε μία μεγάλη βραδιά, με μία ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας. Θα 'ναι μία μεγάλη βραδιά λόγω αντιπάλου, λόγω πορείας αμφότερων των ομάδων, οι οποίες παίζουν το καλύτερο μπάσκετ», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι πιο δυνατές ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Είναι απ' τα φαβορί για πρόκριση στο Final Four. Είναι πλήρεις ως ομάδα. Διαθέτουν εμπειρία, καλούς σουτέρς, παίζουν σπουδαία στο τρανζίσιον κι επίσης διαθέτουν σπουδαίες επιλογές στην επίθεση. Βεβαίως έχουν πιθανότητες να νικήσουμε και πρέπει να παλέψουμε γι' αυτές», ήταν τα λόγια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΔΩ.