Ισχύουν τα εισιτήρια που δόθηκαν για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ισχύουν τα εισιτήρια που δόθηκαν για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

bet365

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική αναβλήθηκε, ωστόσο όπως ενημέρωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί θα ισχύουν κανονικά όταν διεξαχθεί το ματς.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου (7μ.μ.) Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που αναμένεται να γνωστοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός αναφέρει: “Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας - στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβριου - και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλεται ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League: ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο”».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα