Διακοπή λόγω βροχής στο Ερμής Λαγκαδά-Ηρακλής!

Διακοπή λόγω βροχής στο Ερμής Λαγκαδά-Ηρακλής!

bet365

Το... παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ερμή Λαγκαδά και τον Ηρακλή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ... λόγω της βροχής!

Κι όμως όλα αυτά σε αγώνα μπάσκετ! Η βροχόπτωση που πλήττει την χώρα... έπληξε και το κλειστό του Λαγκαδά. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ηρακλή άρχισε κανονικά, ωστόσο η υγρασία που είχε το παρκέ είχε ως αποτέλεσμα να χάνουν την ισορροπία τους οι παίκτες.

Η οροφή έσταζε κι έτσι η πρώτη διακοπή έγινε στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι άρχισε ξανά ύστερα από περίπου δέκα λεπτά, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να συνεχιστεί κι έτσι διεκόπη οριστικά με το σκορ να δείχνει 25-26 στο 12ο λεπτό.

«Το γνωστό πρόβλημα του Λαγκαδά δηλαδή η υψηλή υγρασία ήταν η αιτία για να διακοπεί το παιχνίδι Ερμής Λαγκαδά - Ηρακλής 7.35'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Η περιοχή του Λαγκαδά εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που προηγήθηκε αλλά και λόγω της τοποθεσίας έφτασε να έχει 95% υγρασία. Σε συνδυασμό και με το ασφυκτικά γεμάτο κλειστό, οδήγησε στο να υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα στο παρκέ σε σημείο που 3 αθλητές γλίστρησαν. Αφού οι διαιτητές διέκοψαν 2 φορές για να σκουπιστεί το γήπεδο, εν τέλει σε ένα γλίστρημα του Κοθρά αποφάσισαν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Βέβαια η διακοπή ήταν κάτι που οφέλησε και τον φιλοξενούμενο λόγω και της μέχρι εκείνης της στιγμής, πολύ καλής εμφάνισης των παικτών του Ερμή. Έτσι το παιχνίδι αναμένεται να συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε σε ημερομηνια που θα ορίσει η ομοσπονδία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εντυπωσιακή καθώς πάνω από 400 άτομα (συν 50 φίλους του Ηρακλή) γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου», αναφέρει ο Ερμής Λαγκαδά στην σελίδα του στο facebook.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα