Ιβάνοβιτς: «Απίστευτη ατμόσφαιρα!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ιβάνοβιτς: «Απίστευτη ατμόσφαιρα!»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς χάρηκε για τα ποσοστά που είχε η ομάδα του, την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ και χαρακτήρισε «μύθο» τον Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα. Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας σωστά και αυτό είναι το μοναδικό που μ’ ενδιαφέρει».

Για το αν βοήθησε περισσότερο ο Σλότερ: «Όλοι έχουν βοηθήσει σήμερα, σίγουρα τον βοήθησε που απόψε έπαιξε περισσότερο στην θέση “2” και μας βοήθησε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά».

Για το πως κατάφεραν να παρουσιάσουν καλό σύνολο, μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν από την αρχή: «Ένας προπονητής δεν σκέφτεται τα προβλήματα, οι παίκτες έχουν συνηθίσει στις επιτυχίες και πρέπει να αγωνίζονται καλά»

Σε ερώτηση για το πως ένιωσε όταν άκουσε το όνομά του από τις κερκίδες: «Όχι, δεν άκουσα το όνομά μου "Ομπράντοβιτς" φώναζαν και του άξιζε γιατί είναι ένας μύθος, είναι μύθος γι' αυτή την ομάδα και πολλά οφείλονται σε αυτόν. Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.