Έτοιμος για τον ΚΑΟΔ ο Τόμας

Φάνης Παναγιώτου
Έτοιμος για τον ΚΑΟΔ ο Τόμας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τόρεϊ Τόμας αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων και είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στη Δράμα (01/11).

Ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League (01/11) και ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στη διάθεση του τον Τόρεϊ Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα παίξει κανονικά στη Δράμα, αφού και χθες (29/10) αγωνίστηκε στο φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Από εκεί και πέρα, ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς και ο Στέλιος Πουλιανίτης προσβλήθηκαν από ίωση και έμειναν κλινήρεις, ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν πήραν μέρος στο χθεσινό (29/10) φιλικό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα