Δέδας: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Δέδας: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Gazzetta team
Δέδας: «Συγνώμη από τον κόσμο»
Μόνο συγνώμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ είχε να πει ο Γιώργος Δέδας για την ντροπιαστική ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Γιώργος Δέδας μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο άσος του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για όλους και έδωσε υπόσχεση για άλλον... ΠΑΟΚ στο ματς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με τους Ρώσους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για τη δική μας ομάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εάν δεν παίζουμε σαν ομάδα χάνουμε το 80% της δυναμικής μας. Σήμερα (28/10) η Λοκομοτίβ Κουμπάν μας έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμα και όχι για να φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να το πλησιάσουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σίγουρα υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά αυτή είναι κατάσταση που πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε στην Ευρώπη και σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το παιχνίδι που κάναμε. Μας πείραξε φυσικά και η διαφορά, αλλά περισσότερο μας πείραξε ότι παίξαμε τόσο άσχημα και σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που μπορούμε. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για το πώς παίξαμε και την κακή εικόνα που δείξαμε εδώ, σε αυτό το γήπεδο».

Για το επόμενο ματς: «Το επόμενο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι σε περίπου ένα μήνα, είναι αρκετά μακριά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και δεν θα δείξουμε τόσο κακό πρόσωπο».