Σάφτενααρ: Ήρθε τελευταία στιγμή και κάνει τη διαφορά

Φάνης Παναγιώτου
Σάφτενααρ: Ήρθε τελευταία στιγμή και κάνει τη διαφορά

bet365

Το Ρέθυμνο πήρε σπουδαίο «διπλό» στην 3η αγωνιστική της Basket League, με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ να πραγματοποιεί ακόμα μία πολύ θετική εμφάνιση για την ομάδα της Κρήτης.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είχε ένα… γεμάτο καλοκαίρι, καθώς στο πρόγραμμα του υπήρχαν τα προκριματικά του Eurobasket 2015. Ο διεθνής Ολλανδός φόργουορντ/σέντερ (γενν. το 1988, ύψος 2.11μ.) άργησε να βρει ομάδα, τελικά όμως το Ρέθυμνο ήταν εκείνο που τον απέκτησε. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή ανακοινώθηκε στις 10/10.

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο παίκτης δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα της Κρήτης, κάτι που ήταν πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Με τον Σάφτενααρ όμως έχει το ακριβώς αντίθετο και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος… τρίβει τα χέρια του για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Την πρώτη αγωνιστική το Ρέθυμνο έχασε στην παράταση από τον ΠΑΟΚ και ο Ρόλαντ Σάφτενααρ μέτρησε 15 πόντους (7/10 δίποντα) & 5 ριμπάουντ, με τον Ολλανδό να αποδίδει πολύ καλά και στην πρώτη νίκη της ομάδας της Κρήτης, δηλαδή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, όπου είχε 11 πόντους (5/10 δίποντα) & 6 «σκουπίδια», εκ των οποίων τα 4 επιθετικά. Χθες (25/10) το Ρέθυμνο επικράτησε του Κόροιβου Αμαλιάδας και ο Σάφτενααρ τελείωσε το ματς με 15 πόντους (6/10 δίποντα) & 4 ριμπάουντ.

Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το ίδιο ισχύει και για τον Ρόλαντ Σάφτενααρ (13.7π., 60%δίπ., 5ρ. κατά μέσο όρο), ο οποίος ήρθε την τελευταία στιγμή, αλλά δίνει πολλές λύσεις στο Ρέθυμνο, κυρίως στον επιθετικό τομέα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα