Φλεβαράκης: «Να είμαστε ψύχραιμοι»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Να είμαστε ψύχραιμοι»

bet365

Κώστας Φλεβαράκης και Νέιτ Μπόουι μίλησαν για το τι πρέπει να κάνουν τα Τρίκαλα στο ματς με τον Πανιώνιο.

Τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη επί του Κόροιβου την περασμένη αγωνιστική και πλέον είναι έτοιμοι για το πρώτο «διπλό» επί του Πανιωνίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε, «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο, ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα αλλά η νίκη είναι εξίσου σημαντική. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το ρόστερ του είναι εξίσου γεμάτο όπως το δικό μας. Έχει τέσσερεις ξένους, τρεις καλούς Έλληνες και πολλά νέα παιδιά με ταλέντο. Το σημαντικό είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όπως κάναμε όλη την εβδομάδα μέσα στο γήπεδο και να είμαστε ψύχραιμοι απέναντι στον ενθουσιασμό του αντιπάλου. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι, τόσο στα αμυντικά μας σχέδια και στα σημεία που θέλουμε να χτυπήσουμε στην επίθεση έχουμε μία καλή τύχη σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι πολύ σημαντική».

Ο Νέιτ Μπόουι εκπροσώπησε τους συμαπίκτες του και τόνισε πως, «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε ώστε να κάνουμε την 2η νίκη μας στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε με καρδιά και πάθος μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε με άλλη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο, προπονηθήκαμε εντατικά και είμαστε έτοιμοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα