Αυτοκαλάθι; Θα 'θελε!!! (vid)

Γιάννης Ράμμας
Αυτοκαλάθι; Θα 'θελε!!! (vid)

bet365

Ο Ροδρίγο Μαρσέλο Τρέγες θυσιάστηκε για το αυτοκαλάθι της παράτασης και της πιθανής πρόκρισης, αλλά βρήκε απέναντί του τους κανονισμούς κι η Αγουάδα αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια της Liga Sudamericana.

Η 3η και τελευταία αγωνιστική του γ' ομίλου της πρώτης φάσης της διοργάνωσης βρήκε την ουρουγουανική Αγουάδα να ψάχνει διαφορά 5 πόντων απέναντι στη βραζιλιανική Γουΐνερ Λιμέιρα (16/10), η οποία έπειτα τις 2/2 ελεύθερες βολές του Ντέρικ Εβάνδρο Ράμος για το 74-72 στα -2" έμοιαζε με θαύμα. Ο Ροδρίγο Μαρσέλο Τρέγες σκέφτηκε γρήγορα και πρόλαβε να ευστοχήσει σε βάρος της ομάδος του, ώστε να 'χει ακόμη μία ευκαιρία στην παράταση, αλλά το αυτοκαλάθι του ήταν σαν να μη μπήκε ποτέ, καθότι εσκεμμένο, επομένως κι ενάντια στους κανονισμούς.

Οι διαιτητές διέταξαν επανάληψη της επαναφοράς, η κόρνα της λήξης ήχησε και το τελικό 74-72 στο Μοντεβιδέο έστειλε στην επόμενη φάση τη Γουΐνερ Λιμέιρα (και την Αρχεντίνο ντε Χουνίν), αλλά όχι και την Αγουάδα, η οποία αποκλείστηκε στην τριπλή ισοβαθμία (2-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα