Πέσιτς: «Ιδιαίτερη προσοχή στους Παππά & Γιάνκοβιτς»

Γιάννης Ράμμας
Πέσιτς: «Ιδιαίτερη προσοχή στους Παππά & Γιάνκοβιτς»
Ο Σβέτισβαλ Πέσιτς επέστησε την προσοχή των παικτών του στους Παππά & Γιάνκοβιτς, τους οποίους ξεχώρισε απ' το παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή εν όψει 2ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας στο Audi Dome (23/10, 21:45/ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤ Sports) του Μονάχου.

«O Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μία επιτυχημένη ομάδα. Το είδαμε και στη νίκη πρεμιέρας τους απέναντι στην Πρωταθλήτρια Πολωνίας, Τούροφ. Αλλά είδαμε και πως δεν είναι ανίκητοι και πως την ίδια ώρα δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Τούροφ» είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο 65χρονος Σέρβος προπονητής και συνέχισε: «Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον Νίκο Παππά και στον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Αμφότεροι είναι σε άριστη κατάσταση αυτή την εποχή. Πρέπει να φτάσουμε στα όριά μας, αν θέλουμε να ελέγξουμε την αναμέτρηση και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

«Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ένας απ' τους καλύτερους προπονητές στα χρονικά» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.