Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκόπουλο... ο ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκόπουλο... ο ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκόπουλο... ο ΠΑΟΚ;
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα σήμερα (19/10) μόνο που αυτός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει την είδηση πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά η είδηση ισχύει. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις αρχές της εβδόμαδας μίλησαν με τον ατζέντη του Σούλη Μαρκόπουλου εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.Μάλιστα σήμερα (19/10) ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν το ταξίδι του είχε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά η υπόθεση δεν είναι εύκολη αφού ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2019 (ανανέωσε φέτος για 5 χρόνια). Ο Σούλης Μαρκόπουλος φυσικά και επιθυμεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό και να κάνει το βήμα παραπάνω, ωστόσο ξεκαθάρισε σεβόμενος τον ΠΑΟΚ και τους φίλους της ομάδας πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τα βρουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Συμφωνία (με τον ΠΑΟΚ) δεν υπάρχει και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει. Η απόφαση ουσιαστικά βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι οι Αγγελόπουλοι ψάχνουν για προπονητή...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα