«Καίει» τον Άρη το φύλλο αγώνα (pics+vid)

Gazzetta team
«Καίει» τον Άρη το φύλλο αγώνα (pics+vid)

bet365

Για ρόλο χαρτιού που χτύπησε στο κεφάλι τον Αναστόπουλο κάνουν λόγο οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του Άρης-ΠΑΟΚ, ενώ για τη δεύτερη διακοπή δεν σημειώνεται κάποιος τραυματισμός. Κατέθεσαν ένσταση οι "κίτρινοι".

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αμαυρώθηκε από επεισόδια, ρίψεις αντικειμένων και δύο διακοπές, η δεύτερη μάλιστα οριστική, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται από την εξέδρα, το καπνογόνο, αλλά κι όσα οδήγησαν στην διακοπή.

«Μετά το τζάμπολ οπαδοί της Α’ ομάδα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ρολά χαρτιού, ένα εκ των οποίων χτύπησε στο μέτωπο τον Α’ διαιτητή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά (αιμορραγία, η οποία σταμάτησε με τη φροντίδα του γιατρού του Άρη).

Αποχωρήσαμε από το γήπεδο και προειδοποιήσαμε την Α’ ομάδα ότι σε περίπτωση που πέσει άλλο αντικείμενο θα ζητηθεί εκκένωση του γηπέδου.

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και 42’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια νερού, αναπτήρες και κέρματα. Αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε από την Α’ ομάδα την εκκένωση του γηπέδου.

Μία ώρα και δέκα λεπτά μετά βγήκαμε έξω και το γήπεδο δεν είχε εκκενωθεί… ».

Ο Άρης πάντως κατέθεσε άμεσα ένσταση, κάνοντας λόγο για «κακή διακοπή του αγώνα κι εσφαλμένη εφαρμογή των κανονισμών».

Δείτε τη στιγμή της διακοπής στο βίντεο:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα