Μέξας: «Δώσαμε την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν»
«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία έδρα που παραδοσιακά για εμάς είναι δύσκολη. Προετοιμαστήκαμε, ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό του Ρεθύμνου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το πετύχαμε. Υπήρχαν στιγμές που χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν. Επίσης είχαμε δώσει έμφαση στο αμυντικό ριμπάουντ, αλλά στο τέλος ο Φαγέ κι ο Σάφτενααρ έδωσαν ανάσα στο Ρέθυμνο εκεί που πιέζαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τη διάθεση και την καλή συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και την αντίδραση, όταν το ματς στράβωνε. Ένας απ' τους στόχους μας είναι να μας σέβονται όλοι, το οποίο θα γίνει με τον καιρό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδος της Δράμας.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Εμείς ήρθαμε με στόχο να φτάσουμε σ' ένα σημείο το παιχνίδι, ώστε να το κερδίσουμε. Για 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε. Στα τελευταία 2 λεπτά του ημιχρόνου το Ρέθυμνο πέτυχε σερί πόντους από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και με κάποιους πόντους του Ζάρα φτάσαμε κοντά στο σκορ. Στο τέλος χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ, που μας στοίχισαν. Καλή σεζόν σε όλους».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
