Άρης - ΠΑΟΚ 31-33 (διακοπή, vid)

Άρης - ΠΑΟΚ 31-33 (διακοπή, vid)

bet365

Το clasico μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ δεν τελείωσε ποτέ, αφού διεκόπη 42'' πριν απ' το τέλος ημιχρόνου (σκορ 31-33). Το Nick Galis Hall εκκενώθηκε, αλλά οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα εις βάρος του Άρη.

Πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1. Περισσότεροι από 5.000 φίλοι των «κίτρινων» γέμισαν το γήπεδο, αλλά λίγοι εξ αυτών ξεπέρασαν τα όρια με αποτέλσμα το ματς να διακοπεί οριστικά 42'' πριν από τη λήξη του πρώτου μισού. Τι κι αν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη και Σούλη Μαρκόπουλου ίδρωναν στο παρκέ για το καλό της ομάδας τους; Δεν τους ενδιέφερε.

Αρχικά και λίγο πριν απ' το τζάμπολ ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος χτυπήθηκε στο μέτωπο από ταινία που πετάχτηκε με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια για περίπου 25 λεπτά. Αρχικά δεν ήθελε να σφυρίξει το ματς, ωστόσο μεταπείστηκε από ανθρώπους του Άρη.

Με 42'' δευτερόλεπτα για τη λήξη του ημιχρόνου και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 31-33, ένα αντικείμενο έπεσε εκ νέου δίπλα στον κ. Αναστόπουλο (ενδεχομένως και να τον χτύπησε) και αμέσως διέκοψε το ματς.

Η εντολή ήταν ξεκάθαρη και ζήτησε εκκένωση του γηπέδου εντός 20 λεπτών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Πολύ αργότερα και αφού έδωσαν πρόσθετο χρονικό περιθώριο γύρω στις 19:25 ο παρατηρητής της αναμέτρησης κ. Τσούλης βγήκε στο παρκέ, ενημέρωσε πως περίπου 400 άτομα βρίσκονταν στις εξέδρες και αυτομάτως οι διαιτητές «έκλεισαν» το φύλλο αγώνα εις βάρος του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα