Ραΐκοβιτς: «Λόγω Παναθηναϊκού και της αστοχίας μας»
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, του εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την πρώτη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα. Εκπροσωπούμε όλη την Πολωνία. Απόψε (17/10) δε νικήσαμε λόγω του Παναθηναϊκού και της εμφάνισή του κι εν συνεχεία λόγω της αστοχίας μας στις ελεύθερες βολές. Ήταν η πρεμιέρα μας κι αν παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια μπορούμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 43χρονος Σέρβος προπονητής της πολωνικής ομάδος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παρθενόπουλος για τα εισιτήρια: «Στάθηκα στην ουρά ως όφειλα, γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και για τους υπόλοιπους φιλάθλους;»
- Διαιτησία, επέκταση σε 24 ομάδες, επιστροφή της Ρωσίας και οι συζητήσεις με τη Ρεάλ: Όσα είπαν Μποντιρόγκα και Μπουένο
- Γιαννακόπουλος κατά Αστυνομίας και Euroleague: «Απαιτώ μία τεράστια συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»