Μαρκόπουλος: «Δύσκολη η αποστολή μας»

Μαρκόπουλος: «Δύσκολη η αποστολή μας»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Δύσκολη η αποστολή μας»
Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ετοιμάζονται για την πρώτη αναμέτρηση στο Eurocup με αντίπαλο την τουρκική Καρσίγιακα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από την Τουρκία όπου αντιμετωπίζει την Καρσίγιακα (15/10-20:00). Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την συγκεκρκιμένη αναμέτρηση και ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε και φέτος στο Eurocup, μία διοργάνωση που δεν παραμένει απλά σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά αυτή την σεζόν έχει πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν στην Ευρωλίγκα και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ πιο δυνατή. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και η δική μας δουλειά εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σε ομάδες με ποιότητα και πολύ γεμάτα ρόστερ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τι πρέπει να κάνουμε».

Στη συνέχεια ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Καρσίγιακα, «Στον λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το πρώτο μας παιχνίδι στο Eurocup. Η Καρσίγιακα είναι πολύ καλή ομάδα, το απέδειξε με τα τελευταία της αποτελέσματα και κυρίως με την νίκη της επί της πανίσχυρης Φενέρμπαχτσε. Είναι μία ομάδα με πολύ επιθετικό στυλ στο παιχνίδι της, της αρέσει να τρέχει και είναι ακόμη πιο δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, να έχουμε σωστές αντιδράσεις για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από αυτό τον αγώνα».