Κολέ: «Με προσέγγισε ο Ολυμπιακός»
Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας και του Στρασβούργου μίλησε σε Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του και ανέφερε πως δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό ώστε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, την οποία αρνήθηκε αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα.
Συγκεκριμένα ο Βενσάν Κολέ ανέφερε, «Είναι αλήθεια πως με προσέγγισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός, ο οποίος και μου προσέφερε τριετές συμβόλαιο με άμεση ισχύ. Είμαι έκπληκτος και κολακευμένος από την πρόταση του Ολυμπιακού, όμως έχω συμβόλαιο με την Στρασμπούρ και την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μου... έκλεισε την πόρτα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.