Πρόστιμο 50% σε παίκτες και προπονητές

Πρόστιμο 50% σε παίκτες και προπονητές

Πρόστιμο 50% σε παίκτες και προπονητές

bet365

Η διοίκηση του Ολυμπιακού επέβαλλε πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές για την εμφάνισή τους στο ματς στο ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ασχολείται μόνο με τα νομικά θέματα τα οποία προέκυψαν από τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά αναγνωρίζει και την τεράστια ευθύνη την οποία φέρουν οι παίκτες για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η διοίκηση του Ολυμπιακού επέβαλλε πρόστιμο της τάξης του 50% επί του μηνιαίου μισθού τους σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές για την απόδοσή τους στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα ο Μίλαν Τόμιτς προσπαθεί να ασχοληθεί με το αγωνιστικό και μόνο κομμάτι της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Βαλένθια. Ο Ματ Λοτζέσκι και ο Δημήρης Κατσίβελης δεν προπονήθηκαν λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο θα ταξιδέψουν κανονικά στην Ισπανία. Σίγουρα απόντες θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης, Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας δεν υπάρχει η παραμικρή ουσιαστική εξέλιξη με τον Μίλαν Τόμιτς να μοιάζει φαβορί (ίσως με την προσθήκη κάποιου πιο έμπειρου τεχνικού με συμβουλευτικό χαρακτήρα) για να τελειώσει τη σεζόν.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα