Προπονήθηκε χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Ρέθυμνο στην πρεμιέρα της Α1 (12/10, 17:00) κι η ομάδα προπονήθηκε χωρίς απουσίες.
H πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν και το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει στο μυαλό του την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση το πρωί κι ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση το απόγευμα.
Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (11/10).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΠΑΟΚ: Με Τρινκιέρι στα... ελληνικά η ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας
- Πάλλας και Hoopfellas στο Gazz Floor by Novibet: «Γιατί ο Όσμαν δεν ήθελε Τουρκία και Φενέρ, ο διάλογος του Ζοτς με τον παίκτη»
- Gazz Floor LIVE by Novibet | Τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ του ΠΑΟΚ και τα νέα από Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό | Gazzetta.gr
