Λαφαγέτ: «Μου εξήγησαν πόσo σημαντικό είναι!»

Λαφαγέτ: «Μου εξήγησαν πόσo σημαντικό είναι!»

bet365

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ μίλησε στο gazzetta.gr, ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι με τη βοήθεια συμπαικτών και... youtube.

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ μίλησε στο gazzetta.gr για το πρώτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά με τόσα που έχει ακούσει από τους συμπαίκτες του τις τελευταίες ώρες καθώς επίσης και τα βιντεάκια που βλέπει στο διαδίκτυο, ανυπομονεί για το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά ο Όλιβερ Λαφαγέτ ανέφερε, «Είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες, αλλά πιστεύω πως θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Μου εξήγησαν πως δε θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε. Σίγουρα όμως ανυπομονώ να παίξω σε ματς μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν μόνιμα για τους τίτλους».

Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ ανυποψίαστος αφού, «έρχονται συμπαίκτες μου και μου λένε ιστορίες. Μου εξήγησαν πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε τόσο για μας όσο και για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Δεν τους υποτιμούμε αφού ξέρουμε πως θα παίξουν όσο πιο καλά μπορούν απέναντι μας. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μπορείς να μιλήσεις μόνο όταν πατήσεις στο παρκέ και το ζήσεις. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να εξηγήσω αυτή την αγωνία που αισθάνομαι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα