Νίκολιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Νίκολιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Φάνης Παναγιώτου
Νίκολιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

Ο Στέφαν Νίκολιτς μίλησε για την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του κατάσταση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος PG στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Τις επόμενες ώρες θα έχουμε μία αληθινή εικόνα της κατάστασης. Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι έτοιμος την Κυριακή (στον αγώνα με τον Κόροιβο). Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι καλά κι ότι η θεραπεία θα έχει αποτέλεσμα, αλλά ας περιμένουμε για να δούμε».

Για το πώς νιώθει που δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Άρη: «Ναι, μπορώ να πω ότι νιώθω όπως ένα θηρίο στο κλουβί. Ήμουν προετοιμασμένος να παίξω σε αυτό το παιχνίδι αλλά στην προπόνηση της Δευτέρας συνέβη αυτός ο τραυματισμός και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουμε τη συμμετοχή μου. Άλλωστε, την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, οπότε είναι λογικό ο κόουτς να πάρει μία τέτοια απόφαση. Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στην ζωή του αθλητή».

Για το χθεσινό ματς: «Δυστυχώς δεν είχα εικόνα από τον αγώνα με τον Άρη. Μόνο όσα μπορούσα να καταλάβω μέσω «Ίντερνετ». Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο κοιτάμε μπροστά. Μέσα σε μία μέρα χάσαμε δύο πόιντ-γκαρντ με τραυματισμό, οπότε το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς».

Για την έναρξη του Πρωταθλήματος και τον Κόροιβο: «Ο Κόροιβος είναι μία «ιδιαίτερη» ομάδα για εμάς. Πέρσι μας κέρδισε τρεις φορές ωστόσο φέτος είναι μία διαφορετική ομάδα. Όπως και εμείς άλλωστε. Θεωρώ ότι θα έχουμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε τον αγώνα, εννοείται πως πάμε για τη νίκη και θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικό το πρωτάθλημα».

Για τη μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις της ομάδας είναι πολύ ικανοποιητικές. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια στο Κύπελλο και χθες χάσαμε σε ένα αρκετά «κλειστό» ματς. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία, αλλά δουλέψαμε σκληρά. Αυτές τις είκοσι μέρες οι προπονητές μας, μάς έδειξαν πράγματα που αντιστοιχούν σε προετοιμασία ενός μήνα. Κανείς δεν περίμενε να παρουσιαστούμε έτσι σε αυτούς τους αγώνες, αλλά είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα