Ιβάνοβιτς: «Ψάχνουμε για ψηλό»

Ιβάνοβιτς: «Ψάχνουμε για ψηλό»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Ψάχνουμε για ψηλό»

bet365

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού, αναφέρθηκε στον Γιάνις Μπλουμς και σχολίασε την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας (09/10).

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη Media Day του και ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μίλησε για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν το «Τριφύλλι», αλλά και για τον νέο παίκτη των «πράσινων», Γιάνις Μπλουμς.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», σχολίασε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάνις Μπλουμς: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση "1" αλλά και στη θέση "2". Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».

Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» είπε: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το θέμα των τραυματισμών, ο Ιβάνοβιτς σχολίασε πως: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα