Νέες βολές Αγγελόπουλων κατά Γιαννακόπουλου (vid)

Νέες βολές Αγγελόπουλων κατά Γιαννακόπουλου (vid)
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξαπέλυσαν νέα επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επαναφέροντας το θέμα της τιμωρίας του, του ντόπινγκ και της φοροδιαφυγής. Δείτε το video απ' την παρουσίαση του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε αρχικά για τις ανακοινώσεις των δύο «αιωνίων»: «Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις. Οι ανακοινώσεις μας είναι βάσει της ηθική και της νομικής επιστήμης», για να πάρει το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Εμείς, τοποθετούμαστε σε πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Μην πάμε στα πιο παλιά, πάμε στα πιο πρόσφατα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος, αλλά πήγε στον πέμπτο τελικό! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα βέβαια, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει... επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που ήταν κι αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Είναι ένας καλός επιστήμονας, αλλά καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;.

Όταν εξαγγέλλονται μπάτζετ 30 εκατομμυρίων και τα οραγματικά μπάζτετ είναι 10-12 εκατομμύρια κάποιος πρέπει να το ψάξει.Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω... Θελουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα, να την ονομάσουμε "κόκκινη" και να γράφουμε τα δικά μας! Θα τελειώσει κανένα παιχνίδι; Φοβούνται να βγάλει ο Αγγελόπουλος την «Κόκκινη»…

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Τι θέλει; O κ. Γιαννακόπουλος ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στην Μαλαισία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα». Αν αυτή η έρευνα έχει ολοκληρωθεί να βγει να το πει, οι σκιές δεν βοηθούν κανέναν. Δεν υπάρχει πόλεμος ανακοινώσεων, πρόκειται για διαφορετική άποψη σε θέματα φιλοσοφίας και αρχών».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στους ισολογισμούς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Τι να έχει αλλάξει; Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε κερδοφόρο ισολογισμό. Εχει το μαγικό τρόπο και το έχει καταφέρει. Εμείς πάλι όχι. Εμείς κάναμε αυξήσεις κεφαλαίου, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε. Νομίζω έχει μετοχικό κεφάλαιο 200.000 ευρλω ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός πληρώνει τους φόρους αθλητών, προπονητών, όλης της ομάδας», ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε πως «περιμένουμε και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό. Πώς γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ να έχεις κερδοφόρο ισολογισμό, μόνο ο Γιαννακόπουλος και οι λογιστές του το ξέρουν».

Για το αν έπρεπε να δημοσιεύονται τα συμβόλαια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Υπα΄ρχουν μηχανισμοί οι οποίοι μπορούν αν δοερευνήσουν όλα όσα λέμε. Θα έπρεπε η Λίγκα να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, έχει όλα τα συμβόλαια. Είμαστε υπέρ να δημοσιεύονται τα συμβόλαια στην επίσημη ιστοσελίδα του. Προφανώς ο ΕΣΑΚΕ έχει λιγότερα μέσα απ’ ό,τι οι κρατικές αρχές. Αν δημοσιεύσεις π.χ. τα συμαβόλαια και δεις πως ένας παίκτης ξέρουμε πως έχει συμβόλαιο 700.000 ευρώ ή του δώσαμε εμείς τόσα και αρνήθηκε και πήγε αλλού και δημοσιέυτηκαν 90.000 τότε προφανώς κάτι γίνεται. Όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται».

Για την συμμετοχή των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα: «Δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού όταν αγωνίστηκαν στην Εθνική. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Εγινε μια συνάντηση με τον ομοσπονδιακό κόουτς, τον Φώτη Κατσικάρη αλλά και κάποιες με την πολιτεία. Σε συνδυασμό με τις δικές μας τις κινήσεις, αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες στην Εθνική ομάδα, για το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και των ίδιων των παικτών» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει πρόωρο ντέρμπι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα όταν έμαθα για την κλήρωση του Κυπέλλου. Φέτος είναι διαφορετικές συγκυρίες. Το ματς είναι νωρίς και το ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο. Είναι ένας τίτλος και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος είναι ένα θέμα, Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται», ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν είχε την ίδια άποψη:

«Θα διαφωνήσω με τον κόουτς. Πιστεύω ότι είναι καλό που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορέσουμε να τεστάρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα, τι αλλάζει σε σχέση με τον περσινό τρίτο τελικό που κερδίσαμε και μετά εξαιρέθηκε ο κ. Σχινάς. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τον θρυλικό τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ακόμη το ψάχνουν κάποιοι εισαγγελείς. Ας γίνει στην επαρχία που θα χαίρεται ο Βασιλακόπουλος».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την χορηγία στην φανέλα και η την αλλαγή της ΚΕΔ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Τη Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση για τις δύο πρώτες εκκρεμότητες. Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ... αλλαγή της ΚΕΔ δεν πρέπει να υπάρξει με την υπάρχουσα δομή. Να αλλάξουν τα μέλη της ΚΕΔ και να μείνει όπως είναι το σύστημα; Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ, ίσως σε κάποια άλλη ζωή. Εκτός κι αν ψηφιστεί το το αθλητικό νομοσχέδιο κι αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα, έχει καθυστερήσει. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο, πιο αξιόπιστο, ώστε να μην μιλάει κανείς νομίζω όλοι θα το ήθελαν αυτό».

Οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ στην αρχική τους τοποθέτηση και πριν ξεκινήσει η διαδικασία των ερωτήσεων έκαναν μία τοποθέτηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε αρχικά «Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή σεζόν. Πιστεύω πώς θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Όπως είχα πει και πέρσι στο αεροπλάνο, όταν επιστρέφαμε από την Μαδρίτη, κάναμε απλά μια στάση».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σειρά του τόνισε πως, «Η ομάδα είναι ενισχυμένη και καλύτερη από πέρσι. Το financial fair play που ίσως εφαρμοστεί από την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα θα κάνει καλό. Στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια ατύπως το έχουμε κάνει. Πιστεύω ότι θα κάνει το πρωτάθλημα καλύτερο».

Αναλυτικά στο βίντεο...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα