Χάρντεν: «Είμαι πολύ καλός αμυντικός, απλώς...» (vids)

Χάρντεν: «Είμαι πολύ καλός αμυντικός, απλώς...» (vids)

Γιάννης Ράμμας
Χάρντεν: «Είμαι πολύ καλός αμυντικός, απλώς...» (vids)

bet365

Οι... μη άμυνες του Τζέιμς Χάρντεν σαρώνουν στο διαδίκτυο, αλλά εξήγησε πως αυτό τυχαίνει στους καλύτερους και πως μπορεί να βελτιωθεί.

Τους τελευταίους μήνες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με videos με τον Τζέιμς Χάρντεν να... περιπλανάται στο παρκέ κι έχει ακούσει και διαβάσει τα πάντα επ' αυτού. Στη Media Day των Ρόκετς ήταν η ώρα και να ερωτηθεί επ' αυτού. Και για πρώτη φορά... έπαιξε άμυνα.

«Ακούω την κριτική, αλλά δε δίνω σημασία. Ξέρω πως μπορώ να γίνω καλός αμυντικός. Προφανώς ορισμένες στιγμές η άμυνά μου είναι πολύ κακή. Υπάρχουν πολλοί αστέρες των οποίων η άμυνα είναι πολύ κακή μερικές φορές. Στον συγκεκρικένο τομέα ξέρω πως πρέπει να γίνω καλύτερος» είπε ο 25χρονος γκαρντ και συνέχισε: «Απλώς πρέπει να 'μαι συγκεντρωμένος. Δεν είναι αν μπορώ να παίξω άμυνα. Χάνω τον παίκτη μου ή αντίστοιχες λεπτομέρειες, οι οποίες μπορούν εύκολα να διορθωθούν».

«Δεν είναι θέμα αν μπορώ να παίξω άμυνα. Είμαι πολύ καλός αμυντικός. Πρέπει να συγκεντρωθώ σε μικρά πράγματα, τα οποία ξεχνάω να κάνω. Το ξέρω» πρόσθεσε.

 

NBA Τελευταία Νέα