Tι λένε στη Ρεάλ για Σλότερ

Μιχάλης Στεφάνου
Tι λένε στη Ρεάλ για Σλότερ

bet365

Ο ανταποκριτής του Gazzetta.gr στην Ισπανία Μιχάλης Στεφάνου, μεταφέρει τα δεδομένα για τον Αμερικανό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Η μη χρησιμοποίηση του Μάρκους Σλότερ στο πρόσφατο SuperCopa της Βιτόρια, φούντωσε τις φήμες για αποχώρηση του Αμερικανού από τους Μαδριλένους, με αρκετούς ενδιαφερόμενους να περιμένουν στη γωνιά για την ετυμηγορία του Πάμπλο Λάσο. Ομάδες από την Ισπανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη -μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός- καλοβλέπουν τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, όμως τη δεδομένη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της βασίλισσας.

Μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι ο κανονισμός της ΑCB που επιτρέπει στην κάθε ομάδα να έχει μόνο δύο μη κοινοτικούς στη δωδεκάδα της. Αυτή τη στιγμή στην Ρεάλ υπάρχουν τρεις ξένοι, συμπεριλαμβανομένου του Σλότερ, οι οποίοι όμως μπορεί να γίνουν δύο αν ο Φακούντο Καμπάτσο αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο. Ο νεαρός Αργεντίνος που αποκτήθηκε πρόσφατα έχει ιταλικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του και στη Μαδρίτη πιστεύουν ότι σύντομα θα μπορέσει να «περάσει» ως κοινοτικός.

Σε ό,τι αφορά τον Σλότερ, πάντως, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για αποδέσμευση του μέχρι τώρα, κάτι λογικό από τη στιγμή που φέτος του ανανεώθηκε το συμβόλαιο. Ο Λάσο θεωρεί ότι σε μια τόσο δύσκολη σεζόν απαιτείται γεμάτη φαρέτρα, πολλές εναλλακτικές λύσεις και ως εκ τούτου επιθυμεί να προχωρήσει με περισσότερους παίκτες πρώτης γραμμής. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι ισπανικές διοργανώσεις είναι άκρως ανταγωνιστικές, τα περισσότερα παιχνίδια «μυρίζουν» ντέρμπι και ειδικά για τις ομάδες που συμμετέχουν και στην ευρωλίγκα η καταπόνηση είναι μεγάλη.

Τη δεδομένη στιγμή στο μυαλό του Λάσο επικρατεί η ιδέα της όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητας σε όλες τις θέσεις, ώστε να μην επαναληφθεί το περσινό στραπάτσο, όταν μια φαινομενικά τρομερή σεζόν για τη Ρεάλ εξελίχθηκε σε αποτυχία, λόγω τραυματισμών (Ντρέιπερ, Κάρολ) και περιορισμένου ροτέισον. Ως εκ τούτου υπολογίζει κανονικά τον Αμερικανό (έστω όχι σαν βασική επιλογή) και δεν βλέπει κανέναν λόγο να τον αποδεσμεύσει.

Αυτό που ίσως αλλάξει τα δεδομένα είναι τυχόν αντίδραση του παίκτη λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του, άρα και πιθανή διατάραξη των ισορροπιών στ' αποδυτήρια. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Σλότερ δείξει κάποιου είδους δυσαρέσκεια για τον διαφαινόμενο παραγκωνισμό του δεν αποκλείεται να δει τελικά την πόρτα της εξόδου. Εκεί ακριβώς ποντάρουν και επίδοξοι μνηστήρες του, που προσπαθούν να τον δελεάσουν προσφέροντάς του ρόλο πρωταγωνιστή. Σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός προφανώς θα είχε πλεονέκτημα, λόγω της συμμετοχής του στην Ευρωλίγκα.

Για την ώρα υπάρχει καπνός. Το αν από κάτω κρύβεται και φωτιά θα το μάθουμε οσονούπω. Έτσι κι αλλιώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πολύ σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα