Θεραπεία Όντουμ και Κάρτερ

Θεραπεία Όντουμ και Κάρτερ

Gazzetta team
Θεραπεία Όντουμ και Κάρτερ

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος γύμνασε τους παίκτες του εκτός από τους δύο Αμερικανούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ... «Με μία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, συνεχίζεται το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Μάρκ Κάρτερ και ο Τζέικ Όντουμ. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές εξετάστηκαν σήμερα το πρωί από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Κώστα Σαμαρά, που συνέστησε ξεκούραση και θεραπεία.

Από την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο Μαρκ Κάρτερ έχει ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, θα ακολουθήσει θεραπεία για δύο ημέρες και θα επανέλθει την Παρασκευή. Ο Τζέικ Όντουμ έχει τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα, θα μείνει εκτός προπόνησης σήμερα και εκτός απροόπτου θα είναι αύριο στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας έχει δύο προπονήσεις την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στις 4μ.μ. στο PAOK Sports Arena με την Istanbul Buyuksehir Belediyesi».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα