Πάσαλιτς: «Ο Γκάλης είναι ένας θρύλος»

Πάσαλιτς: «Ο Γκάλης είναι ένας θρύλος»

Gazzetta team
Πάσαλιτς: «Ο Γκάλης είναι ένας θρύλος»

bet365

Στο σπίτι του νιώθει πως επέστρεψε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, που μίλησε για την δεύτερη θητεία του στον Άρη και τον Νίκο Γκάλη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Γκάλη ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, που σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 εξήρε τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» και αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του από την 2η θητεία του στον Άρη.

Αναλυτικά είπε:

Για την κατάκτηση του «Nick Galis Cup» από τον Άρη: «Ήταν μεγάλη επιτυχία, ένα σημαντικό αποτέλεσμα και δικαίως πήραμε το τουρνουά, αφού ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε, είναι καλή επιτυχία, όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».

Για το Νίκο Γκάλη: «Δεν τον έχω δει να παίζει, ξέρω ποιος είναι και τι ρόλο έπαιζε μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένας μεγάλος αθλητής, ένας θρύλος για το ελληνικό μπάσκετ, είναι πολύ τιμητικό για εμάς να παίζουμε αγώνα στο όνομά του».

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη δίπλα στον Άρη: «Δεν ξέρω ποια είναι η δική του δυνατότητα, ωστόσο και εγώ και όλοι μας τον θέλουμε ακόμα πιο κοντά μας».

Για τις φιλοδοξίες του Άρη τη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα, δείξαμε κάποια καλά στοιχεία κι ελπίζουμε για το αύριο».

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε στον Άρη: «Επέστρεψα σπίτι μου, το διασκεδάζω, μου δίνει ζωή να παίζω μπροστά στον κόσμο του Άρη και να φοράω τη φανέλα της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα