«Κινέζος» ο Ραντούλιτσα!

Φάνης Παναγιώτου
«Κινέζος» ο Ραντούλιτσα!

bet365

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Shandong Flaming Bulls.

Ο Σέρβος σέντερ (γενν. το 1988, ύψος 2.13μ.) πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης με τη Σερβία και είχε 13 πόντους & 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο ανά αγώνα.

Από τη νέα σεζόν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα αγωνίζεται στην Κίνα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Shandong Flaming Bulls και αφήνει το NBA έπειτα από μία χρονιά στους Μιλγουόκι Μπακς (σ.σ. παραχωρήθηκε μέσα στο καλοκαίρι με ανταλλαγή στους Κλίπερς, που τον άφησαν όμως ελεύθερο).

*Η συγκεκριμένη ομάδα ήθελε έναν ποιοτικό ψηλό και λογικά -μετά την προσθήκη του Ραντούλιτσα- εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παράλληλα όμως υπάρχει και η προοπτική του NBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα