Ένα τουρνουά γεμάτο τίτλους! (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Ένα τουρνουά γεμάτο τίτλους! (pic)

bet365

Το πρώτο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Hall» βρίσκεται προ των πυλών, με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος να έχουν στη συλλογή τους... 137 τίτλους!

Διαβάστε αναλυτικά:

Το ραντεβού αστέρων στο «Nick Galis Hall» είναι προ των πυλών και η ζωντανή ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσει το «παρών» στο «Nick Galis Cup», το οποίο θα γίνει το Σάββατο 20/9 και την Κυριακή 21/9. Για την οντότητα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο μεγάλο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, καλύτερη απόδειξη από τους τίτλους τους, δεν υπάρχει.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στο παρκέ του «Nick Galis Hall» θα… παρελάσουν 137 τίτλοι! ΑΡΗΣ, Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν κατακτήσει δεκάδες τίτλους έκαστος, ενώ η «νεαρή» της παρέας (ιδρύθηκε το 1994) Μπάνβιτ είναι στο δρόμο για τη συλλογή τροπαίων.

Ο διοργανωτής ΑΡΗΣ μετρά 21 τρόπαια: 10 πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 Κύπελλα Ελλάδας και 3 ευρωπαϊκούς τίτλους, ενώ έχει κατακτήσει και το Σούπερ Καπ Ελλάδας το 1986.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνολικά 56 τίτλους: 34 πρωταθλήματα Ελλάδας, 15 Κύπελλα Ελλάδας, 6 τρόπαια Ευρωλίγκας και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η κυρίαρχος του ρωσικού μπάσκετ και μετρά 60 τίτλους. Έχει κατακτήσει 24 πρωταθλήματα Σοβιετικής Ένωσης και 19 Ρωσίας, 3 Κύπελλα Σοβιετικής Ένωσης και 4 Ρωσίας, 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 3 τρόπαια VTB και 1 τρόπαιο North European Basketball League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα