Παπαδιονυσίου: «Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στην ΑΕΚ»

Παπαδιονυσίου: «Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στην ΑΕΚ»

Φάνης Παναγιώτου
Παπαδιονυσίου: «Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου μίλησε για την παραμονή του στην ΑΕΚ και παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης, που επιστρέφει φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Στάθης Παπαδιονυσίου στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

-Για την παραμονή του: «Είμαι ενθουσιασμένος που η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1, αλλά είναι κάτι σημαντικό και για μένα που ήρθα πέρσι στην ομάδα και φέτος θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ελπίζω η παρουσία μου να αποδειχθεί γούρικη και η χρονιά να πάει καλά».

-Για τον στόχο: «Η αλήθεια είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε το ρόστερ της ομάδας και ουσιαστικά λείπουν μόνο ένα - δύο παιδιά που όταν έρθουν τότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Δόξα τω Θεώ, όσοι είμαστε εδώ μέχρι στιγμής έχουμε μεγάλη όρεξη ενώ και από άποψη οργάνωσης, τα πράγματα βρίσκονται στο 100%».

-Για το Κύπελλο: «Το πρώτο επίσημο παιχνίδι πλησιάζει και σκοπός μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» στον αγώνα με τον Κολοσσό για το Κύπελλο. Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο, δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και μέσα από τις προπονήσεις επιδιώκουμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να «δέσουμε» ως σύνολο. Προς το παρόν το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε».

-Για τον κόσμο: «Φέτος πιστεύω ότι θα είναι μία απαιτητική χρονιά. Πέρσι ξέραμε ότι ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας, αυτό λέγαμε και με τα παιδιά, ότι η άνοδος είναι αυτοσκοπός. Φέτος όμως κάθε παιχνίδι θα είναι «μάχη». Γι’ αυτό και θέλουμε μαζί μας τον κόσμο. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας».

-Για τον εαυτό του: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα